Activitat Octubre 2019

27/10/2019

 Resultado de imagen de NOVETAT

MARXA AQUÀTICA            

 

 Marxa aquàtica a Cambrils


Es tracta d'una disciplina esportiva que es practica a la platja, una modalitat del senderisme, que consisteix a caminar dins de l'aigua a un nivell entre el melic i el pit, tot impulsant-se amb les cames i ajudant-se amb les mans nues o bé amb altres estris, com ara un rem.


Donats els seus beneficis per a la salut, la possibilitat de practicar-la tot l'any i el seu baix impacte articular, la marxa aquàtica promet aplegar properament molts adeptes. A més a més, és una activitat divertida, que es pot practicar de forma individual, en grup reduït o gran grup, i que pot millorar la condició física de qualsevol persona, o bé complementar l'entrenament d'esportistes d'altres disciplines.


Per tot això, la FEEC i els centres excursionistes de costa estem apostant per introduir aquest esport i donar-lo a conèixer a socis i interessats. En aquest sentit, dues sòcies del C.E.Cambrils han participat en el primer curset de monitors de marxa aquàtica aquest estiu.


El Centre Excursionista de Cambrils us convida a participar en la presentació de la marxa aquàtica i gaudir-ne d'un tast el proper diumenge, dia 27, a les 9h del matí, a la Platja del Regueral de Cambrils. ( Davant McDonald´s) 

Temps de l'activitat : 1 hora entre escalfament, activitat dins l'aigua i estiraments.

 

COM PROCEDIR A LA INSCRIPCIÓ?


Per correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o Contacta'ns del web indicant la següent informació: Nom complet, telèfon, vinculació a C.E.Cambrils (soci) i número de federació.

 

 NO ESTIC FEDERAT, PUC PARTICIPAR-HI?


Sí, si es tramet la llicència federativa per a aquest darrer quadrimestre o la llicència temporal per a un dia. Les tarifes per al quadrimestre les trobareu aquí: https://www.cecambrils.cat/index.php/…/carnet-federatiu-feec


Si preferiu llicència només per a un dia, són 5€ per persona. No soci  i no federat 7€

 

COM PUC TRAMETRE LA LLICÈNCIA FEDERATIVA?


Tant si és la quadrimestral com si és per un dia, cal enviar un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o Contacta'ns del web  indicant la següent informació: nom complet, NIF, data de naixement, email i telèfon de contacte i, en cas de familiars, totes aquestes dades i grau de parentesc.


IMPORTANT: FINS QUE NO HAGUEM REBUT LA TRANSFERÈNCIA, NO PODREM PROCEDIR A TRAMETRE LA LLICÈNCIA; ENCARA QUE S'HAGIN ENVIAT LES DADES.

 

PODEN ASSISTIR NENS?

Sí, a partir de 10 anys.

 

EM VULL FER SOCI, COM HO FAIG?

Visita el nostre web i descarrega't el formulari. Emplena'l i envia'l per correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o  Contacta'ns del web amb el justificant de la transferència. Hi ha preu especial per aquest darrer quadrimestre: 20/soci individual - 35€/parelles amb fills menors.

 

 

INFORMACIÓ I REGISTRE A : Contacta'ns

Centre Excursionista de Cambrils ( CECAMBRILS)

Fundat el 1989, els seus impulsors foren Joan Soler, Xavier Recasens i Fermí Alonso. Organitza activitats muntanyistes com raids d'aventura, duatlons de muntanya, curses d'orientació urbana i expedicions alpinístiques. El 2004 nasqué el Cambrils Raid Team, que participa en diverses proves de muntanya. El 2010 destacà l'ascensió al mont Elbrus, a Rússia. També practica l'escalada i disposa d'un bloc interior situat al pavelló municipal i un rocòdrom exterior de 15 m d'alçada.

On som *AVIS IMPORTANT *

Plaça de l´Ajuntament, 1 Pabelló d´Esports

43850-Cambrils (Tarragona)

Atenció personalitzada TELEMÀTICA :

       Continuarem oferint atenció al soci NOMÉS pels canals telemàtics habituals fins a nou avís:

 

Newsletter

Registreu-vos per rebre la informació més recent.del Centre Excursionista de Cambrils