Bases I OPEN

BASES DEL I OPEN D’ESCALADA
CIUTAT DE CAMBRILS


1. ACTIVITAT

Es tracta d’un open d’escalada en rocòdrom. El Rocòdrom de Cambrils, situat al Parc del Pinaret, consta d'un totem de 15 m amb quatre espais d’escalada, 3 desploms i més de 12 vies distribuïdes en 300 m2, amb diferents graus de dificultat, que van del 4 al 7.

2. PROGRAMA

16h - 18h Acreditació de participants

17h00 Inici de la prova

20h00 Finalització de la prova

20h15 Premis i sorteig de regals

3. OBJECTIU

El Centre Excursionista de Cambrils i l’Àrea d’esports de l’Ajuntament proposen que els participants escalin el major nombre de vies.

4. FUNCIONAMENT

Els participants vindran degudament equipats per fer la prova i s’acreditaran a l’entrada al taulell de l’organització, on rebran un detall de benvinguda i una fitxa identificativa on constaran les dades següents:

● Nom

● Cognoms

● H/D

● DNI

● Data de naixement

● Telèfon de contacte

● Nombre de participant/dorsal

● Federació o assegurança Aquesta fitxa també inclourà informació referent al recorregut, la localització de les vies, així com una graella que s’haurà d’anar consignant al taulell de l’organització a mida que se superi cada via.

Les vies estaran indicades distintivament als peus del rocòdrom Cada via tindrà un valor d’un punt.

Els participants poden fer ús dels vestuaris i dutxes del Camp de futbol en tot moment, la situació dels quals se’ls informarà en el moment d’acreditar-se. L’organització sol·licita que els participants vagin degudament acreditats quan accedeixin als vestuaris per facilitar-ne l’accés.

 

Els participants podran realitzar el recorregut en l’ordre que desitgin i s’adreçaran al taulell de l’organització a consignar la seva fitxa cada cop que superin una via amb èxit (tot arribant al final o top). Si bé hi haurà membres de l’organització que supervisaran el correcte funcionament de la prova, no hi haurà àrbitres o jutges a BASES DEL I OPEN D’ESCALADA CIUTAT DE CAMBRILS cada zona. Per tant, s’entén l’ESPORTIVITAT de cada participant a l’hora de marcar les vies superades.

Un cop finalitzada la prova, l’organització farà el recompte de punts de cada fitxa.

El guanyador/a serà el participant que hagi aconseguit major nombre de punts. En cas d’empat, es realitzarà una prova final per decidir els guanyadors: l’escalada d’una via concreta per temps. S’estableixen dos únics premis, a la millor escaladora i al millor escalador, categoria absoluta (majors de 18 anys), per valor de la quota de soci i quota de manteniment del rocòdrom per als anys 2019 i 2020 (llicència federativa no inclosa) per al guanyador/a i un acompanyant. La resta de participants entraran directament a un sorteig de regals.

5. SEGURETAT

L’organització vetllarà per la seguretat de les vies a escalar i de les instal·lacions en general. Malgrat això, és responsabilitat de cada participant respectar la normativa d’ús del rocòdrom, disponible al web del Centre Excursionista de Cambrils. Si els participants observen algun tipus de deficiència o irregularitat en les superfícies a escalar o en el comportament d’algun participant que pugui posar en risc la seguretat de la prova, ho hauran de comunicar de forma immediata a l'organització.

6. INSCRIPCIONS

Les inscripcions queden limitades a 125 persones.

Les quotes d’inscripció són:

     ● Gratuïtes per a participants federats ● 5€ participants no federats en concepte de llicència federativa temporal Data límit per a les inscripcions:

     ● 20/07/19 (abans de les 12h) participants federats

     ● 19/07/19 participants no federats La inscripció inclou:

     ● Participació al I Open d’escalada Ciutat de Cambrils

     ● Bossa de benvinguda amb detall de benvinguda de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils:

     ● Participació en sorteig de premis

Per formalitzar la inscripció, caldrà omplir el formulari d’inscripció en línia al web del Centre Excursionista de Cambrils , o bé descarregar el formulari PDF, emplenar-lo i enviar-lo per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé a través de Contacta’ns. Les següents dades seran obligatòries:

                 ● Nom ● Cognoms

                 ● H/D

                 ● DNI

                 ● Data de naixement

                 ● Adreça (carrer, codi postal, població) BASES DEL I OPEN D’ESCALADA CIUTAT DE CAMBRILS

                 ● Adreça electrònica

                 ● Telèfon de contacte

              ● Federació o assegurança i codi (en cas de llicència FEEC)

En cas de participants no federats, caldrà realitzar una transferència bancària de 5€ al nº de compte:

IBAN: ES76 3140 0001 9600 1345 4200

Concepte: Inscripció I Open escalada - Nom i cognoms

En cas de participants no federats, la inscripció suposa el consentiment de la cessió de dades a la FEEC per trametre la llicència federativa. No es tornarà la inscripció. Es podrà oferir a una altra persona que compleixi els requisits descrits en aquestes bases.

7. REGLAMENT DISCIPLINARI I RECLAMACIONS

El I Open d’escalada Ciutat de Cambrils té un caràcter marcadament lúdic i esportiu. Per aquest motiu, es prega la màxima esportivitat i civisme entre els participants. En cas que l’organització constatés algun tipus de comportament antiesportiu, es reservaria el dret de desqualificar el participant que el portés a terme, sense dret a devolució de la inscripció i sense perjudici de les possibles accions legals derivades del cas.

Si existís algun tipus de reclamació en finalitzar la prova, s’hauria de realitzar de forma immediata a l’organització, després de l’anunci del resultat final de la prova.

8. CLÀUSULES GENERALS

El I Open d’escalada Ciutat de Cambrils està obert als participants i acompanyants, si bé només podran escalar els inscrits prèviament. Tenint en compte que l’esdeveniment serà també una jornada de portes obertes, està previst que, a la via de menys dificultat, puguin fer un tast les persones interessades que ho desitgin, sense que això hagi d’impedir el lliure accés als participants de l’Open. La inscripció a l’esdeveniment suposa l’acceptació de les presents bases, de la normativa del rocòdrom de Cambrils i de l’avís legal sobre protecció de dades. En aquest sentit, les dades proporcionades pels participants passaran a formar part de la base de dades del Centre Excursionista i s’utilitzaran en el marc de l’organització de l’Open. També s’inclouran en una llista de distribució de correu electrònic de la secció d’escalada. Els participants podran, en tot moment, sol·licitar la baixa de la llista de distribució de correu, un cop finalitzat l’Open

Centre Excursionista de Cambrils ( CECAMBRILS)

Fundat el 1989, els seus impulsors foren Joan Soler, Xavier Recasens i Fermí Alonso. Organitza activitats muntanyistes com raids d'aventura, duatlons de muntanya, curses d'orientació urbana i expedicions alpinístiques. El 2004 nasqué el Cambrils Raid Team, que participa en diverses proves de muntanya. El 2010 destacà l'ascensió al mont Elbrus, a Rússia. També practica l'escalada i disposa d'un bloc interior situat al pavelló municipal i un rocòdrom exterior de 15 m d'alçada.

On som

Plaça de l´Ajuntament, 1

Pabelló d´Esports

43850-Cambrils (Tarragona)

correu electrònic : c.e.cambrils@gmail.com

Atenció personalitzada :

                 Els DIMARTS de 19 a 20 hores 

       Demaneu CITA PRÈVIA a : CONTACTA´NS

 

https://www.facebook.com/centreexcursionistadecambrils/

 

Newsletter

Registreu-vos per rebre la informació més recent.del Centre Excursionista de Cambrils