I OPEN D´ESCALADA " CIUTAT DE CAMBRILS"

  

Fes clic per veure on es el Rocòdrom

 

FORMULARI D´INSCRIPCIÓ ONLINE

Un cop acabat el registre i enviat al Centre Excursionista de Cambrils, rebreu un correu de confirmació . Recordeu d'enviar el justificant de la transferència bancària.

La inscripció a l’esdeveniment suposa l’acceptació de les bases, de la normativa del rocòdrom de Cambrils i de l’avís legal sobre protecció de dades, informació disponible al web del Centre Excursionista de Cambrils.

Les dades proporcionades pels participants passaran a formar part de la base de dades del Centre Excursionista de Cambrils i s’utilitzaran en el marc de l’organització de l’Open. També s’inclouran en una llista de distribució de correu electrònic de la secció d’escalada. Els participants podran, en tot moment, sol·licitar la baixa de la llista de distribució de correu, un cop finalitzat l’Open.  

Les quotes d’inscripció són:

● 19€ participants federats

● 24€ participants no federats. Data límit per a les inscripcions: 13/07/19

● 27€ participants federats i no federats inscrits fora de termini, del 14 de juliolal 20 de juliol (fins a les 12h)

Alhora, caldrà realitzar una transferència bancària al no de compte:IBAN: ES76 3140 0001 9600 1345 4200      Concepte: Inscripció I Open Escalada - Nom i cognoms

En cas de participants no federats, la inscripció suposa el consentiment de la cessió de dades a la FEEC per trametre la llicència federativa.No es tornarà la inscripció. Es podrà oferir a una altra persona que compleixi els requisits descrits en aquestes bases.

 

 

 

Centre Excursionista de Cambrils ( CECAMBRILS)

Fundat el 1989, els seus impulsors foren Joan Soler, Xavier Recasens i Fermí Alonso. Organitza activitats muntanyistes com raids d'aventura, duatlons de muntanya, curses d'orientació urbana i expedicions alpinístiques. El 2004 nasqué el Cambrils Raid Team, que participa en diverses proves de muntanya. El 2010 destacà l'ascensió al mont Elbrus, a Rússia. També practica l'escalada i disposa d'un bloc interior situat al pavelló municipal i un rocòdrom exterior de 15 m d'alçada.

On som

Plaça de l´Ajuntament, 1

Pabelló d´Esports

43850-Cambrils (Tarragona)

correu electrònic : c.e.cambrils@gmail.com

Atenció personalitzada :

                 Els DIMARTS de 19 a 20 hores 

       Demaneu CITA PRÈVIA a : CONTACTA´NS

 

https://www.facebook.com/centreexcursionistadecambrils/

 

Newsletter

Registreu-vos per rebre la informació més recent.del Centre Excursionista de Cambrils