Fes-te´n soci

Si vols fer-te soci, només cal que et descarreguis el formulari, l'emplenis a mà o per ordinador (PDF permet aquesta opció, però no és obligatori) i el signis.

A l'apartat de dades bancàries, tens dues opcions: donar el teu número de compte (IBAN) perquè et girem un rebut o bé fer una transferència al número de compte del Centre.

 El 2020 la quota passarà a ser de 28€ ( soci individual) i 48€ ( soci familiar)  respectivament, import que es cobrarà el mes de gener, coincidint amb la renovació dels carnets federatius del FEEC.

Un cop emplenat i signat el formulari, el podeu escanejar i ens el podeu fer arribar per un dels següents mitjans:

- formulari de contacte del nostre web, que permet annexar documents: https://www.cecambrils.cat/index.php/contacta-ns (és el mitjà que recomanem)

- correu electrònic a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

- bústia del Centre Excursionista de Cambrils al Palau d'Esports (et pots adreçar a Recepció)

 

Si vols que et donem d'alta al FEEC, només cal que ho facis constar al formulari. Tenint en compte la disciplina esportiva triada, procedirem a triar la quota corresponent. Trobareu tota la informació relativa a aquest tema i preus aquí.

El pagament del carnet federatiu el realitza directament el soci al Centre Excursionista de Cambrils i nosaltres el fem arribar al FEEC . El carnet federatiu físic triga uns dies a arribar al Centre Excursionista de Cambrils on podràs recollir-lo.

Centre Excursionista de Cambrils ( CECAMBRILS)

Fundat el 1989, els seus impulsors foren Joan Soler, Xavier Recasens i Fermí Alonso. Organitza activitats muntanyistes com raids d'aventura, duatlons de muntanya, curses d'orientació urbana i expedicions alpinístiques. El 2004 nasqué el Cambrils Raid Team, que participa en diverses proves de muntanya. El 2010 destacà l'ascensió al mont Elbrus, a Rússia. També practica l'escalada i disposa d'un bloc interior situat al pavelló municipal i un rocòdrom exterior de 15 m d'alçada.

On som *AVIS IMPORTANT *

Plaça de l´Ajuntament, 1 Pabelló d´Esports

43850-Cambrils (Tarragona)

Atenció personalitzada TELEMÀTICA :

       Continuarem oferint atenció al soci NOMÉS pels canals telemàtics habituals fins a nou avís:

 

Newsletter

Registreu-vos per rebre la informació més recent.del Centre Excursionista de Cambrils